Capacitar els professionals en la intervenció psicosocial davant de qualsevol emergència o catàstrofe, conèixer els aspectes fonamentals de la protecció civil i la planificació d'emergències a Catalunya i adquirir estratègies per a l’atenció individual en situacions de crisi, emergències, desastres, catàstrofes i cooperació internacional. Aquests són els principals objectius del III Màster d’Atenció en Emergències Psicosocials i Humanitàries, que organitzen la Universitat de Vic (UVic-UCC) i el Col·legi.
Aquesta formació està enfocada a tots aquells professionals que poden intervenir en situacions d'emergència, com per exemple, treballadors socials, educadors socials, psicòlegs, metges, infermers, mossos d’esquadra, policies locals, bombers, personal tècnic de protecció civil, i altres professionals i voluntaris d’equips d’emergències i d’ONG. La finalitat és que les persones que participin en aquest màster estiguin preparades per actuar en situacions de fort impacte emocional, en situacions de crisi, en emergències i catàstrofes, en la cooperació humanitària, on ha quedat afectat el seu entorn quotidià, dotant d’eines metodològiques i tècniques per la pràctica professional tant en l'atenció immediata, com en la intervenció posterior a la situació d'emergència o catàstrofe.
Si vols saber més sobre aquest Màster, vine a la sessió informativa gratuïta que farem el proper 27 de setembre, a les 18h, a l'espai UVic-UCC-Barcelona (veure el mapa). Inscriu-te
Més informació sobre el III Màster d'Atenció en Emergències Psicosocials i Humanitàries