Sota el títol, "Això no puc dir-t'ho. Continuïtat assistencial, confidencialitat i legalitat", el passat 19 de novembre, el Comité de Bioètica Institut Pere Mata va celebrar a Reus la IV Jornada de Bioètica. Una jornada que va servir per reflexionar sobre el secret professional en el treball en xarxa, la confidencialitat i la comunicació interprofessional en salut mental, tot sota el paraigua de la mirada ètica.
[[{"fid":"18881","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]
La degana del Col·legi, Conchita Peña, va intervenir en una taula d'experts acompanyada de professionals de l’àmbit de justícia juvenil, salut mental i discapacitat intel·lectual, familiar de persona en experiència pròpia, etc. En aquest marc, la degana va afirmar que "no tot el que és legal és ètic, ni tot el que és ètic és legal". A més, va assegurar que l'ètica dels i les professionals "ha d'estar al servei de la bona praxi i en el marc de les decisions compartides amb els i les pacients".