El dijous 29 de febrer, presentarem un nou Monogràfic, en concret el número 4, de la col·lecció d'Història del Treball Social. Es tracta del llibre "Les escoles de treball social a Catalunya (1932-2009), un viatge a través de la formació".
Aquest monogràfic és una obra impulsada pel Seminari Permanent d’Història del Col·legi i elaborada per deu docents de sis escoles de Treball Social que han existit a Catalunya, a mode de “claustre obert”, i amb confluència de camins. En el llibre hi trobareu els orígens i l’evolució de cada escola, la seva visió de la formació i la connexió amb el món professional i social. La coordinadora de la publicació és Carme Fernández Ges, i les autores són Teresa Crespo Julià, Jose Fernández Barrera, Montse Feu Closas, M. Lluïsa Marrugat Prió, Xavier Pelegrí Viaña, Pilar Porcel Omar, Cristina Rimbau Andreu, Teresa Rossell Poch i Ramona Torrens Bonet.
L'acte de presentació serà presencial, a la Sala Caritat de la Biblioteca Nacional (C/Hospital, 56) i el programa serà el següent:
- 17h. Obertura de l’acte per part de la degana del TSCAT, Conchita Peña
- 17:15h. Intervenció de Montse Mestres, de l’Assessoria de Publicacions No Periòdiques
- 17:20h. Intervenció de Teresa Casanovas, co-coordinadora del Seminari Permanent d’Història
- 17:25h. Taula rodona amb la coordinadora del monogràfic, Carme Fernández, i quatre autores, provinents de diferents escoles de Treball Social: Teresa Rossell, Ramona Torrens, Teresa Crespo i Xavier Pelegrí.
- 17:55h Cloenda a càrrec de la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Laura Roman Martín.
- 18:15h Finalització de l’acte
Les persones assistents es podran endur un exemplar d'aquest Monogràfic.
Per qüestions d'aforament, la inscripció és obligatòria.
Us hi esperem!