Ubicació: Seu Central del TSCAT i canal de Youtube
Llança, 39 (entre València i Av. Roma)
08015 Barcelona
El Col·legi, a través de la Comissió de Mediació, organitzarà, el dilluns 10 de febrer, la jornada híbrida “Treball social i mediació. On som, on anem?”.
El programa de la Jornada serà el següent:
- 16:30h: Benvinguda institucional
- 16.35h: Presentació de la Guia d'eines per a l'exercici de la mediació en treball social. a càrrec de Gemma Pellicé, referent de la Comissió de Mediació i Carmen Solanes, membre de la comissió de Mediació TSCAT.
- 17h: Ponència "Conflictes i salut mental. Límits i oportunitats de la mediació", a càrrec de Vanesa Gallardo del Río, treballadora social del CSMA (Centre Salut Mental Adults).
- 17.15h: Ponència "Els ADR i l’estat del benestar", a càrrec de Gemma Ubasart González, exconsellera de Justícia, Drets i Memòria del Govern de la Generalitat de Catalunya (2022-24), professora agregada de l'Àrea de Ciència Política. Doctora, DEA i Llicenciada en Ciència Política per la UAB; DEA en Dret i Màster Europeu en Sistema Penal i Problemes Socials per la UB.
- 17.30h: Ponència "Llei i mediació. Què han de tenir en compte les treballadores socials", a càrrec de Carles Garcia Roqueta, advocat soci de Mallart & García Roqueta, advocats associats. Diputat de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). President de la Societat Catalana de Mediació en Salut i professor universitari.
- 17.45h: Taula rodona amb els ponents, coordinada per Artur Roman, membre de la Comissió de Mediació
- 18.15h: Precs i preguntes
La Jornada es podrà seguir de forma presencial a la Seu Central del TSCAT i online a través del canal de Youtube del Col·legi.
La inscripció és obligatòria.
► Aquesta jornada està homologada com a formació contínua en mediació.
Condicions
La inscripció serà vàlida una vegada s’hagi realitzat el pagament de l’import total del curs/taller/jornada i que es podrà realitzar amb les següents modalitats:
- A través del web amb targeta de crèdit i/o dèbit.
- Per transferència bancària al número de compte de La Caixa ES45-2100-4767-40-0200028082, indicant nom de l’alumne i del curs/taller/jornada. Per als pagaments realitzats a través del caixer automàtic, s’haurà d’introduir el codi d’entitat 0165460.
Les col·legiades que s’inscriguin a una formació subvencionada i no la finalitzin amb un 80% d’assistència, no es podran inscriure a cap altre curs d’aquest tipus en el termini d’un any. Encara que la formació no té cost per a la persona inscrita, des del Col·legi s’inverteixen uns recursos per dur-la a terme i , a més, hi ha persones en llista d’espera interessades en accedir al curs i que podrien haver aprofitat la plaça. Per això, us preguem el màxim compromís a l’hora de realitzar aquestes formacions.
Les anul·lacions d’inscripcions s’hauran de comunicar al Departament de Formació a través del correu electrònic: atenciocolegial@tscat.cat. Les anul·lacions comunicades durant els cinc últims dies abans de l’inici del curs/taller/jornada, o una vegada iniciat aquest, comportaran la pèrdua del 100% de l’import.
El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats i no es farà responsable de les despeses que puguin ocasionar aquestes possibles modificacions. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs /taller/jornada, si considera insuficient el nombre d’inscrits. En aquest últim cas, es retornarà l’import de la inscripció. En finalitzar el curs/taller/jornada, si s’ha fet un mínim del 80% d’assistència, es lliurarà el certificat d’assistència.
En el cas de les col·legiades en atur que s'inscriguin hauran de presentar el Certificat integrat de l'OTG (NO document dardo). Descarrega't les instruccions per sol·licitar aquest certificat.