Esteu aquí

Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

30è aniversari del SAIER

La Direcció d'Atenció i Acollida a Immigrants us convida a la celebració dels 30 anys de la SAIER (Servei d’Atenció a Immigrants Emigrants i Refugiats), un equipament clau en el procés d’acolliment de moltes persones immigrades i refugiades que arriben a la ciutat de Barcelona.

Data i hora:
04/03/2019
18:00
Lloc:
Saló de Cent
Conferència "Els nous models d’atenció a persones en situació de sense llar: l’experiència de Housing First"

DIXIT et convida a assistir a aquesta conferència organitzada en dues edicions a Lleida i Barcelona en les quals es donarà a conèixer aquest projecte d’atenció a les persones que viuen al carrer.

Durant la xerrada es descriuran l’origen del projecte, els objectius i principis del model, el perfil del participant, l’equip humà, el tipus d’intervenció social i acompanyament, i les principals àrees de treball de millora de la persona atesa.

Data i hora:
07/03/2019
17:00
Lloc:
Passeig del Taulat, 266-270. 1a. planta. Barcelona
Jornada “Violències: intervencions i reptes formatius”

L’Associació invia celebra enguany 65 anys de treball en favor de les dones i contra les violències. Amb l'esperit de seguir investigant i compartir coneixement, ha organitzat aquesta jornada, amb el suport de l’Institut de Desenvolupament Professional-ICE de la Universitat de Barcelona.

Data i hora:
13/03/2019
09:00
Lloc:
Saló de Graus, 4a planta Edifici Migdia I. Facultat d’Educació. Campus UB de Mundet
Jornada ACIM - Terres de Ponent

Un any més, l'Associació Catalana per la Infància Maltractada  us convida a la Jornada ACIM - Terres de Ponent amb l'objectiu de seguir creant un espai de reflexió sobre l'exercici professional i l'actitud física, emocional i mental davant les persones que requereixen atenció. 

En la butlleta d'inscripció podreu veure que aquest any s’ofereixen dues tarifes. Una amb allotjament al Monestir i una altra sense.

Les persones interessades han de formalitzar la inscripció abans del  dia 28 de febrer de 2019 mitjançant correu a acim@acim.cat tot adjuntant la butlleta corresponent degudament emplenada.

Per a més informació mira la  Carta d'invitació, i el Programa.

Data i hora:
15/03/2019
20:00
Lloc:
Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes (Os de Balaguer, Lleida)