Transparència | TSCAT

Esteu aquí

Servei d’Informació Mediadora (SIM)


El Col·legi ofereix en totes les Delegacions de forma gratuïta el Servei d’Informació Mediadora (SIM). Aquest servei està destinat a persones en processos de conflicte (divorcis, conflictes veïnals, conflictes familiars, conflictes per la cura de gent gran, per herències, etc..), que demandin o requereixin informació respecte als avantatges de la mediació i/o orientació sobre la idoneïtat del procés en el seu cas.

El Servei d’Informació Mediadora del Col·legi està homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 

Més informació sobre aquest servei en el següent fitxer :

 

 

 

 

II edició del Postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes (2017-2018)

El passat 31 de gener va tenir lloc la xerrada informativa sobre el Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar, sorgit de la col·laboració entre el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVIC-UCC).

La xerrada va anar a càrrec d’Eva Noguera, Coordinadora del Postgrau i Neu Pons, Directora de les Seus de Barcelona i Granollers (UVIC-UCC). Aquesta sessió informativa, tal i com comentàven les ponents, reitera la importància de la professionalitat i la qualitat dels mediadors, així com fa palès l’adaptabilitat del mateix en diferents perfils.

Pots veure tota la informació del postgrau clicant aquí, així com un argumentari sobre el Postgrau aquí.