Esteu aquí

Compartir
471 visitas
12
jun
2018

Taller: L'Entrevista de feina, idees per tenir èxit - Barcelona

tècnica d'entrevista, entrevista, Taller: entrevista de feina

L’entrevista de feina és un pas important al que t’enfrontes a l’hora de trobar un nou objectiu professional, per aquesta raó és fonamental preparar-te correctament per saber superar-la de forma eficaç i demostrar la teva adequació al lloc de treball.

És per aquest motiu, que des del Col·legi hem organitzat una sèrie de tallers que t’ajudaran a convertir-te en un expert de les entrevistes.

El primer taller es realitzarà el 14 de juny a Barcelona i està comprés per una part teòrica on s’explicaran els tipus d’entrevistes existents (clàssica, per competències, col·lectiva, online) i es donaran consells pràctics per a realitzar-la amb èxit. A més, també es donaran eines per comprendre la comunicació no verbal i s’ajudaran a definir els objectius, tant del candidat com de l’entrevistador.

A continuació, es procedirà a la part pràctica on es prepararan les preguntes més freqüents amb les que el candidat es troba durant l’entrevista i es procedirà a simular-ne una (role playing) per a posar en pràctica tot l’aprés durant el matí.

Si estàs buscant ampliar els teus horitzonts professionals, aquest és el teu taller!

Més informació i inscripcions

Aprofitem per comentar-te que també implementem tallers relacionats amb la recerca de feina i xarxes 2.0 els dies:

19 de juny a la Delegació de Lleida

26 de juny a la Delegació de Tarragona

27 de juny a la Delegació de Girona

T’esperem!

Compartir