Esteu aquí

Compartir
1200 visitas
11
gen.
2018

Obertes les inscripcions per les 12es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

gent gran, residencia mare de deu de la merce

Els professionals de les residències de gent gran tenen una cita ineludible els dies 16 i 17 de març  a l’Espai Pujades 350, Barcelona.

Les jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, estan integrades per 7 Col·legis professionals implicats en l’atenció d’aquest sector de la població. El TSCAT en forma part del Comitè Científic amb Conchita Peña, degana del Col·legi, i del Comité Organitzador amb Eulàlia Cucurella, Eva Simón i Carles Reixach, com a representants.

En la seva dotzena edició, aquestes jornades contemplen donar resposta a les necessitats de formació dels professionals, tenint en compte les demandes fetes en anteriors edicions i les darreres novetats del sector i estan adreçades a tots els professionals del sector de les residències de gent gran, així com a tots aquells professionals que puguin estar interessats.

Tanmateix, el Comitè Científic de les Jornades convida a enviar resums per a la seva presentació en format pòster fins el dia 16 de febrer de 2018Aquí teniu més informació.

Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç.

El Col·legi ofereix a les col·legiades un preu especial per a la inscripció.

Més informació aquí

Compartir