Esteu aquí

Compartir
838 visitas
03
gen.
2018

Iniciat el procés d'actualització de llistes de pèrits -Termini: 5 de gener-

pèrtis, peritatge

S’ha iniciat el procés d’actualització de llistes de pèrits dels òrgans judicials pel 2018. Aquesta actualització és tant per a la llista que preveu la Llei d’Enjudiciament Civil (arts. 341 i ss), com per a la dels perits que estan disposats a actuar en els supòsits i condicions de l’Ordre JUS/419/2009 relativa al pagament de peritatges a càrrec del Departament de Justícia.

La incorporació al torn d'intervenció com a perit és totalment voluntària i, des del moment en què un professional accedeix a aquestes llistes, està subjecte a la possibilitat que sigui cridat per un òrgan jurisdiccional.

El  termini per donar-se d’alta i actualitzar les dades dels inscrits a les llistes, és  fins el dia 5 de gener de 2018.

Hi ha dos especialitats de peritatge social: Peritatge de família i peritatge d’incapacitacions perquè pugueu acreditar si teniu formació genèrica o específica en qualsevol dels àmbits, així com si heu cursat el  Postgrau de Peritatge social, que en aquest cas, hareu d’adjuntar còpia de l’acreditació per afegir aquesta informació a les dades personals.

Et facilitem l'enllaç (un cop obert l'enllaç, clicar a la pestanya que posa Peritatge) on trobaràs la documentació que has de retornar complimentada per correu electrònic a catalunya@tscat.cat abans de la data indicada:

- Sol·licitud d’alta al torn d’intervenció del  Col·legi com a pèrit social

- Autorització de peritatge privat

Aquí també trobaràs el Llistat de Partits Judicials per LEC, l’ordre JUS-419 i els partits judicials que li corresponen a la mateixa ordre.

Per tramitar la baixa del llistat, has de comunicar-ho per escrit al mail indicat anteriorment.

Per a qualsevol informació complementària o aclariment podeu adreçar-vos a catalunya@tscat.cat o bé al telèfon 93.318.55.93

 

Compartir