Esteu aquí

Compartir
2349 visitas
03
ag.
2017

Descobreix “La mort, una qüestió de vida. Fent treball social”, el nou número de la RTS

RTs 210, revista de treball social, Treball Social, la mort, mort

Us presentem el nou número de la Revista de Treball Social (RTS), que en aquesta edició reflexiona sobre la mort amb la intenció de compartir i reflexionar sobre les virtuts dels professionals que acompanyen a les persones al final de la seva vida, sobre el dret, legal i moral, a escollir cóm morir; sobre els models d’intervenció social en el procés de morir; la cura dels professionals, i altres moltes qüestions que no s’han volgut obviar.

Treballar amb aquestes realitats requereix fortalesa personal i tècnica, una sense l’altra no és suficient. Tot això ens ho expliquen algunes treballadores socials pioneres i amb amplia experiència de treball a prop de la mort.

La lectura de cada un d’aquests articles no deixa indiferent i ens fa connectar amb nosaltres mateixos a nivell personal i professional. Desitgem que t'agradi i gaudeixis de la seva lectura!

Clica aquí per llegir el número 210 de la RTS

Clica aquí per llegir la versió en castellà

Aprofitem per recordar-te que el Col·legi gestiona diverses publicacions amb la voluntat d’apropar i incentivar les reflexions al voltant del treball social.

 

Compartir