Esteu aquí

Compartir
762 visitas
11
gen.
2018

Curs: La intervenció psicosocial en emergències. Rol del treballador social en relació d'ajuda

intervenció psicosocial, emergències, ajuda, treballador social

Aquesta formació d'intervenció del Treballador Social en Emergències i/o Catàstrofes es durà a terme el dies 15, 18, 29 de gener i 1 i 5 de febrer de 2018 pretén fer-nos reflexionar sobre el nostre rol en aquest nou àmbit d'intervenció. 

Situacions tràgiques com les catàstrofes, desastres, accidents, incendis, atemptats, i/o inundacions són fets traumàtics que provoquen de forma immediata l'existència de necessitats que precisen d'una intervenció psicosocial per poder ser ateses.

El/la Treballador/a Social és un/a professional de l'acció social que té una comprensió àmplia de les estructures i processos socials, com a professionals que intervenim en qualsevol tipus d'emergència, ho fem diàriament en els nostres treballs, intervenim i treballem amb les necessitats de les persones, persones amb dificultats de salut i amb la població més vulnerable. 

Per aquest motiu hem d'estar presents de forma estable i formar part dels equips d'intervenció immediata en les emergències com a professionals bàsics. 

Si vols aconseguir eines i estratègies d'intervenció psicosocial en les emergències, aquest és el teu curs!

Mirar el programa complert

Inscripcions

Compartir