Esteu aquí

Compartir
1129 visitas
24
oct.
2016

Acte de Lliurament VIII Premi de Recerca de TS Dolors Arteman

Premi Dolors Arteman

La sala La Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison va acollir el passat dijous 20 d’octubre la presentació del VIII Premi de Recerca de Treball Social Dolors Arteman.

La benvinguda va anar a càrrec de Núria Carrera, Degana del Col·legi, Josep Muñoz, Gerent de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Jesús Husillos, Regidor de Govern d’Igualtat i de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i Francesc Iglesies, Secretari d’Afers Socials i Famílies del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Núria Carrera va recordar com aquest és un premi de reconeixement a la treballadora social Dolors Arteman que té “la voluntat d'identificar persones que tenen coses a dir, d'aportar coneixement pel bé de la nostra professió” i “de ser cada vegada més actius”, va concloure. Francesc Husillos, per la seva banda, va convidar a reflexionar al públic sobre com es pot estimular als professionals a escriure més.

Seguidament, Josefa Fernández, membre del Jurat, va llegir el veredicte tot remarcant el fet de la millora de la qualitat dels projectes presentats. A continuació va arriba el moment que Marta Ballester, premiada pel millor Treball de Recerca Finalitzat amb “Intervenció comunitària i rol dels Professionals als serveis socials a Barcelona (Catalunya) i Mont-Real (Quebec): una anàlisi comparada” i Alba Pirla, Laura Haro, Ester Siscart, Vanessa Vilas, Sara Sabes, Assumpció Farré, Teresa Villas, Montserrat Massana i Herminia Vicente, premiades en la categoria de Millor Proposta de Recerca a Realitzar per “La intervenció social amb famílies en situació de cronicitat en els serveis socials bàsics” fessin les seves ponències.

Marta Ballester va subratllar la importància d’un centre de recerca propi en els centres socials i Alba Pirla, que va fer la ponència com a membre representatiu del projecte, va voler posar la cronicitat com a diagnòstic per evitar el sentiment de fracàs dels professionals.

Finalment, Martí Olivella, President de Nova-Innovació Social i membre del Grup Impulsor del Parlament Ciutadà, va remarcar la importància del treball en xarxa perquè “ens transforma com a persones i, en conseqüència, transforma la comunitat”.

En acabat, la Degana va convidar als assistents a prendre una copa de cava.

Mira l'acte

 

Compartir