Esteu aquí

Encara no t´has col·legiat?

Ubicació Delegació Lleida Col·legi Oficial de Treball Social
Canyeret 24 3r 1a
Lleida
Dates de realització
Inici: 18 setembre 2018
Fi: 18 setembre 2018
Horari: 17.00h a 19.00h
Durada: 2 hores
Mínim de participants:
0 participants
Import
 • Col·legiats/des:
  0.00€
 • Col·legiats/des a l'atur*:
  0.00€
 • Precol·legiats/des:
  0.00€
 • No col·legiats/des:
  0.00€
 • Estudiants:
  0.00€

L'Entrevista Motivacional

Les tècniques motivacionals constitueixen probablement la novetat més útil e interessant que la psicologia ha aportat darrerament al món de la salut i al món social. Els canvis d’hàbits i el seu manteniment en el temps, així com l’adherència i el bon compliment terapèutic es perfilen cada cop més com grans aliats en la nostra feina.

Es tracta doncs d’un abordatge terapèutic, d’un estil de relació o comunicació amb la persona atesa, que s’integra en un marc teòric molt ben estructurat, concís, clar, i validat per un gran nombre d’estudis controlats sobre la seva eficàcia. Des d’aquesta nova perspectiva el professional aprèn a identificar en quin punt del canvi es troba la persona, quina és la seva disposició per canviar, i l’ajuda a enfrontar-se a la seva pròpia ambivalència de forma més eficient i menys confrontativa.

El que farem es tracta d’una sessió de dues hores, dissenyada per introduir l’esperit de l’entrevista motivacional i els principis generals de la seva aplicació. Molt útil per poder fer-se una primera idea del que l’entrevista motivacional pot oferir a diferents col·lectius.

Per aquest motiu, us proposem a assistir la conferència  “L’entrevista motivacional” que tindrà lloc el  dimarts 18 de setembre a les 17.00h, a la delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Treball Social, C/ Del Canyeret, 24, 3r, 1a.

Hi intervindran: 

 • Meritxell Torres Morales. Psicòloga. Mestratge en grupoanàlisi. Treballa a l’EAIA Alt Pirineu Occidental i Aran. Ha treballat a la Unitat d’Alcohologia de l’Hospital Clínic de Barcelona (1995-2003). És membre fundador de GETEM (Grupo Español de Trabajo en Entrevista Motivacional) i forma part de la Junta Directiva de la Societat. 

 

 • Núria Ruiz Catells. Treballadora social de l’EAIA Alt Pirineu Occidental i Aran des de l’any 2000, terapeuta grupoanalista, formadora en entrevistes motivacionals des de l’any 2009, membre GETEM (Grupo Español de Trabajo en Entrevista Motivacional).
Preu col·legiats/des:
0.00€
Preu col·legiats/des a l´atur *:
0.00€
Preu precol·legiats/des:
0.00€
Preu no col·legiats/des:
0.00€
Preu estudiant
0.00€

Hi intervindran: 

 • Meritxell Torres Morales. Psicòloga. Mestratge en grupoanàlisi. Treballa a l’EAIA Alt Pirineu Occidental i Aran. Ha treballat a la Unitat d’Alcohologia de l’Hospital Clínic de Barcelona (1995-2003). És membre fundador de GETEM (Grupo Español de Trabajo en Entrevista Motivacional) i forma part de la Junta Directiva de la Societat. 

 

 • Rosa Ramos. Treballadora social de l’EAIA Alt Pirineu Occidental i Aran des de l’any 2000, terapeuta grupoanalista, formadora en entrevistes motivacionals des de l’any 2009, membre GETEM (Grupo Español de Trabajo en Entrevista Motivacional).

 

 •  

Per a inscriure’t has d’estar registrada/registrat a la web

·        Si ja has fet amb anterioritat el registre a la pàgina web del Col·legi, clica aquí per identificar-te.

·        Si ets persona col·legiada/precol·legiada i encara no t’has registrat a la pàgina  web del Col·legi,  clica aquí.

·        Si no ets persona col·legiada/precol·legiada , per registrar-te a la pàgina web del Col·legi clica aquí.

 

El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pels inscrits al curs. Si ja estàs inscrit, conecta't
El contingut d’aquesta pestanya tan sols es accesible pel personal administratiu curs.