Esteu aquí

Agenda d’actes externs

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Si esteu interessades/ts a publicar en aquesta secció ompliu aquest formulari.

Propers actes

Jornada Anual de l'Acord Ciutadà

L'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, de la qual és membre el Col·legi, organitza aquesta jornada centrada en el compromís de la ciutat i de l’Acord Ciutadà amb les fites de l’Estratègia d’inclusió i reducció de les desigualtats socials, que marquen la Barcelona a la qual es vol arribar l’any 2027.

També es presentarà el projecte “Desigualtats” de betevé, un conjunt de reportatges que, partint de les fites de l'Estratègia d'Inclusió, fan una anàlisi de l'estat de la ciutat en matèria de desigualtats socials.

Més informació (inscripcions al botó enllaç)

Data i hora:
28/01/2019
9:30h
Lloc:
Born Centre de Cultura i Memòria, Sala Moragues (Pl. Comercial, 12)
Jornada Tècnica “Tu ets la peça clau"

La Fundació Comtal organitza aquesta jornada per donar veu a tots aquells joves que viuen situacions de vulnerabilitat, especialment al Casc Antic de Barcelona. Hi haurà dues taules rodones, la primera d’experts, que parlaran de la situació real dels joves des de diferents perspectives i la segona amb els joves participants en els projectes de la Fundació Comtal, perquè puguin parlar en primera persona de la seva experiència.

 

Data i hora:
07/02/2019
9:00h
Lloc:
Palau Macaya (Passeig Sant Joan, 108. Barcelona)
Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut

Medicusmundi us convida a participar en una trobada a Barcelona per donar a conèixer diferents realitats, reptes i avenços en temes de gènere entre països de tres continents: Àfrica, Amèrica llatina i Europa.

Més informació (inscripció al botó d'enllaç)

Data i hora:
07/02/2019
Lloc:
Edifici MediaTIC – Sala d’Actes Cibernàrium. C/ Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona (Districte 22@)